Avullamme yrityksesi pääsee nousukiitoon

Yli 80 % yritysten vaativista suunnitelmista ja kehitystyöstä epäonnistuu - Meillä on ratkaisuja ja asiantuntijoita tähän ongelmaan.

Yrityskohtaiset räätälöidyt ratkaisut ja yhteistyö

AFN Oy on ollut pk-yritysten kehittämisen ja kasvun edelläkävijä ja huippuammattilainen jo ”neljännesvuosisadan” 1990-2000-2010-luvuilla. AFN Oy rakentaa kehityksen, kasvun ja kansainvälistymisen alustoja sekä digi- ja arkielämän palveluita (24/7) arvoverkostoille ja yrityksille kv-luokan kumppaneiden kanssa - ne ovat elintärkeitä jokaiselle ihmiselle ja yhteiskunnalle.

AFN Oy ja sen avainhenkilöt ja ydinkumppanit ovat olleet 30 vuoden ajan kehittämässä ja johtamassa 2500 mikro- ja pk-yrityksen ja muutamien isojen kansainvälisten yritysten sekä julkiorganisaatioiden toimintaa ja henkilöstöä sekä rakentamassa ja johtamassa vaativia kokonaisuuksia kaupallistamis- ja yrityskehitysprojekteista mittaviin ja monipuolisiin liiketoimintaverkostojen kasvukehitysohjelmiin. Lisäksi he ovat rakentaneet ja hyödyntäneet pk-yrityksille uusia ajasta ja paikasta (digitaalisia + online) sekä yrityksen koosta ja toimialasta riippumattomia innovatiivisia johtamis- ja kehityspalveluita yhteistyössä satojen pk-yritysten kanssa.

Yli 50 liiketoimialan tutkimus- ja kehitystyön käytännön kokemukset ja tulokset ovat antaneet AFN Oy:n avainhenkilöille ja sen kumppaneille asiakasymmärrystä, innovatiivista strategista osaamista, erinomaiset projektinjohtamisen taidot ja pitävän pohjan tuotteistaa pk-yrityksille tarvelähtöisiä kokonaisvaltaisia ja tehokkaita palveluita, joilla yritys saadaan kannattavaan kasvuun ja kansainvälistymisen uralle.Olemme käyttäneet ja soveltaneet hyvällä menestyksellä ns. osallistavia johtamisen menetelmiä ja tuotteistamiamme kehityspalveluja, työkaluja ja osaamista asiakkaidemme kehitysprojektien ja strategioiden toteutuksessa. AFN Oy:n ja kumppaneiden asiantuntijoilla on taitoa ja käytännön kokemusta yksinkertaistaa, selkiyttää ja käytännöllistää vaikeita johtamis- ja kehitysasioita, mikä on erittäin tärkeää mm. henkilöstön motivoinnissa ja sitouttamisessa vaativiin kehitys-, kasvu- ja kansainvälistymisprojekteihin.


Ota yhteyttä!

AFN Oy rakentaa kasvun ja kansainvälistymisen alustoja ja ohjelmia arvoverkostoille, yrityksille ja valtioille kumppaneiden kanssa, mitkä ovat elintärkeitä jokaiselle ihmiselle ja maalle sekä auttavat rohkaisevat yrityksiä kasvuun.


AFN:llä sinua palvelee Esko Huttu-Hiltunen, joka tarjoaa vuosikymmenten asiantuntemuksen sinun käyttöösi juuri silloin kun sinä sitä eniten tarvitset!

Yrityskehittämisen asiantuntemus sinun saatavillasi

Yrityskehitys
palvelut

Yrityskehityspalvelut muuttunut pelikenttä ja toimintolaskenta

Lue lisää »

Kasvu- ja
kv-ohjelmat

Kasvu- ja kv-ohjelmien esittely menestyneitä projektejamme

Lue lisää »

Yrityskohtaiset räätälöidyt ratkaisut 

Asiakkaiden tarpeita kuunnellen

Lue lisää »

Johtamistyökalut 

Projektijohtamisen ammattilaiset palveluksessasi

Lue lisää »


Ne, jotka hallitsevat projektit ja prosessit pärjäävät nyt ja tulevaisuudessa!


Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, me autamme!