Avullamme yrityksesi pääsee nousukiitoon

Yli 80 % yritysten vaativista suunnitelmista ja kehitystyöstä epäonnistuu - Meillä on ratkaisuja ja asiantuntijoita tähän ongelmaan.

Lue lisää ELY-keskuksen Hyvät eväät eteenpäin -esitteestä!

Yritysten kasvu ja kehitys

AFN Oy on liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen erikoistunut kokenut monipuolinen ammattilainen, joka toimii Oulusta käsin koko Suomessa.ja laajemminkin. - Tarjoamme toimivia kv-luokan palveluita, työkaluja  ja osaamista sekä rakennamme, räätälöimme, hankimme niihin rahoituksen sekä toteutamme T&K&I-ohjelmia ja -projekteja yhdessä verkoston yritysten, ja yritysjohdon  kanssa,                                                 minkä  avulla yrityksenne pääsee kasvukiitoon. .

Esko Huttu-Hiltunen

Olen valtakunnallisten Yritysten kehittämispalveluiden (KEHPA) KASVU- ja UUDISTAMINEN -konsultointien vastuuasiantuntija Suomessa 2018-2020.


Meiltä saat parhaat eväät yrityksesi kehittämiseen

Yritysten kehittämispalvelut on räätälöity  pk-yrityksille ja -yrittäjille, joilla on halu kehittyä, kasvaja kansainvälistyä tai uudistua.  

ELY-keskukset sekä TEM työ- ja elinkeinoministeriö sponsoroivat KEHPA-palveluita 97,5 %:lla asiantuntijoiden käyttökuluista pandemian ajan , joten sinulle jää maksettavaa vain 30€/pv (+ alv); eli  palveluiden arvo 1200€/pv

                                  Yritys voi käyttää konsultointipalveluita 15 päivää kolmen vuoden aikana, kerrallaan  2-7 pv palveluita                                                           Palveluita tuottavat innovatiiviset kokeneet, maan parhaat asiantuntijat ja ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi, asiakkaat ja ELY:t seuraavat niiden hyötyjä ja laatua jatkuvasti. KEHPA-palvelut ovat luotettavia, toimivia, kustannustehokkaita ja nyt eritttäin edullisia.

Yrityksesi ja kumppanisi tulevat saamaan KEHPA-palveluista konkreettisia, nopeita, pitkäaikaisia ja ylivoimaisia liiketoimintahyötyjä              helposti ja nopeasti

Yrityskehittämisen asiantuntemus sinun saatavillasi

Yrityskehitys-palvelut

Muuttunut pelikenttä ja toimintolaskenta

Lue lisää »

Kasvu- ja
kv-ohjelmat

Menestyneitä
projektejamme

Lue lisää »

Yrityskohtaiset räätälöidyt ratkaisut 

Asiakkaiden tarpeita kuunnellen

Lue lisää »

Johtamistyökalut 

Projektijohtamisen ammattilaiset palveluksessasi

Lue lisää »

Ne, jotka hallitsevat projektit ja prosessit pärjäävät nyt ja tulevaisuudessa!

Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, me autamme!