Kehityksen ja kasvun kiihdyttäjä - Accelerating of Development and Growth

Kokonaisvaltaisia kasvukehityspalveluita ja oikeudellista apua pk-yritysten koko elinkaarelle

Lakipalvelut Oulun seudulla

AFN Oy tarjoaa luotettavaa lakipalvelua sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Meillä on vuosien kokemus erilaisten yritysten ja perheiden ongelmien ratkaisemisesta. Toimimme Oulun seudulla sekä muualla Suomessa.

Älä jää yksin!

On monta syydä valita meidät sinun ja perheesi ongelmien ratkaisijaksi ja yhteistyökumppaniksi. Olemme ihmisläheinen, osaava, luotettava, joustava ja edullinen lakipalvelujen tarjoaja. Kun kohtaat ongelmia, soita meille. Kun sinulla on todellinen hätä, olemme 24h vuorokaudessa sinun saatavillasi.

Jokaisen elämässä tulee joskus eteen tilanne, jossa tarvitaan ulkopuolista apua ja oikeudellisia toimenpiteitä. Kokemuksesta tiedämme, miltä tuntuu kun ongelmat kasautuvat ja seinät tuntuvat kaatuvan päälle. Ongelmien keskeltä on vaikea nähdä ahdistusta helpottavaa ratkaisua, ja siksi asioiden selvittäminen yhdessä asiantuntijan kanssa on helpompaa ja tuottaa tuloksia.

Yhdessä ratkomme kanssasi epätoivoiseltakin tuntuvat ongelmat. Meidän kauttamme saat nopeasti apua kriisitilanteisiin lakimiehiltä, psykiatreilta ja muilta ammattiauttajilta. Älä jää yksin murheinesi, ota heti yhteyttä meihin, mutta myös ystäviisi. Olemme ratkaisseet perheiden ja yksityishenkilöiden kuin myös yritysten monia vaikeita tilanteita ja voimme auttaa myös sinua.

Yksityishenkilöiden lakipalvelut ja oikeusavustus

Sinun ja perheesi ongelmien ja lakiasioiden hoitamiseen meiltä löytyy ammattiauttajia, joilla on asiaosaamista, mutta myös taitoa toimia siten, että koet kanssamme asioimisen miellyttäväksi, helpoksi ja tunnet, ettei sinun tarvitse jatkuvasti murehtia ongelmaasi. Näin sinä voit jatkaa elämääsi rauhallisin mielin. Painavia syitä meidän valitsemiseen on muun muassa edullisuus, joustavuus, ihmisläheisyys, luotettavuus, osaaminen ja kokemus.

Me autamme ja olemme edullinen – saat meiltä enemmän vähemmällä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lakipalvelumme yksityishenkilöille

 • Avioliitto, lapset ja vaikeat huoltajuuskiistat
 • Perintö ja testamentti
 • Riitojen ratkaisemiset
 • Rikosasiat
 • Estä ongelmien syntyminen
 • Oikeusapu ja oikeusturvavakuutus
 • Koulukiusaaminen

Lakipalvelua yrityksille

Liikkeenjohdon asiantuntijoina autamme yrityksiä, niiden omistajia ja työntekijöitä kehittymään, kasvamaan ja kansainvälistymään. Monipuolisten johtamis- ja kehittämistaitojen sekä palveluidemme avulla olemme ohjanneet lukuisia pieniä yrityksiä kehityksen ja kasvun polulle ja toimineet menestyksellä myös suurten kansainvälisten yritysten asiantuntijoina.

Lakipalvelujen lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaisia palveluja liiketoiminnan ja yrityksen kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paljon enemmän kuin tavalliset laki- ja asianajotoimistot tai konsulttiyritykset.

Olemme erikoistuneet yritysten kehityksen ja kasvun tukemiseen. Tämän lisäksi olemme synnyttäneet tarvelähtöisiä johtamis- ja kehittämispalveluja, jotka todella toimivat. Tutustu yrityskehityspalveluihimme täällä.

Yritysten oikeudellinen avustaminen

 • Sopimukset
 • Yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt
 • Työoikeudelliset asiat
 • Verotus
 • Saatavien perintä
 • Yrityskehityspalvelut
 • Koulutuspalvelut

Riitojen ratkaisua vankalla kokemuksella


Lakipalveluissa teemme yhteistyötä Asianajotoimisto Norra Oy:n ja Asianajotoimisto Regelin Oy:n kanssa. Yritystoiminnassa kaikki on mahdollista. Erimielisyyttä ja riitatilanteita saattaa syntyä kattavista sopimuksista huolimatta. Taustalla voi olla esimerkiksi ongelmia ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa tai väärinymmärryksiä, jotka ovat aiheuttaneet, että osapuolilla on eri käsitys tilanteesta. Autamme yhteistyökumppaniemme kanssa teitä ristiriitatilanteiden ratkaisussa.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten sopimusten laadinnasta ja liiketoiminnan riskienhallinnasta niin pk- että suuryrityksissä ja julkissektorilla. Olemme ratkoneet erittäin vaikeita ihmisten ja yritysten välisiä sopimusriitoja.


Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö sinun yrityksen kehityksen tukemiseen!


Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, me autamme!